Collites, Comerç, Km0, Qui sembra..., Remou la terra

Els calçots, protagonistes de l’agroturisme

Ara a l’hivern és temporada de calçots, una ceba tendra típica de Catalunya, però amb el pas del temps s’ha estès per altres comunitats d’Espanya. A Xàbia, als peus del Montgó l’agricultor Vicent Noguera n’ha cultivat per primera vegada. Als bancals del riurau de la Seniola es cultiven tot tipus d’hortalisses. És per això que els seus propietaris ofereixen activitats d’agroturisme on les persones interessades poden acudir i viure una experiència rural. De la mà de Taiel Valdés i Laura Gómez, veïns de Calp, coneixem com es confeccionen els manolls de calçots. A través de l’agroturisme Laura Gómez ha volgut transmetre al seu fill de 7 anys el contacte amb la terra i l’origen dels aliments.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s